Om os

Vi er her for at hjælpe

Vi har etableret DK-kloakservice for at hjælpe private og erhverv med opgaver inden for rottespærre og den nye kloakeftersynsordning. 


Vi vil gøre kloakbranchen mere spiselig og håndterbar for almindelige mennesker. Vi oplever mange som ikke har forholdt sig til deres kloaksystem og hvilke udfordringer netop det kan have for effektiviteten og vedligeholdet af deres kloaksystem og dermed også deres boligs infrastruktur. Mange synes at det er ucharmerende og i virkeligheden også ret uhåndgribeligt og vil egentlig gerne bare afskrive alt omkring kloakken til en professionel, og det er netop der vi kommer ind i billedet. Vi dækker hele landet og gør det nemt for private såvel som erhverv at få fat i en autoriseret kloakmester til opgaver inden for rottespærre, service heraf og den nye kloakeftersynsordning. Vi vil til enhver tid også gerne hjælpe dig med at finde en dygtig kloakmester i dit område til at hjælpe dig med din næste kloak opgave.


rotte i kloak

Specialiseret kloakarbejde

Vi har et klart mål om, at gøre det nemt for vores kunder at sikre sig at deres kloaksystem fungerer optimalt og problemfrit. Det vil vi gøre gennem sikre og automatiserede systemer, med en brandgod kundeservice og nogle dygtige og professionelle samarbejdspartnere i hele landet.


Vores samarbejdspartnere er alle specialiserede inden for kloakarbejde og har den nødvendige ekspertise og autorisation til at udføre opgaverne med høj kvalitet og efter de gældende regler og standarder.

 

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive vores kunder om de absolut bedste løsninger til netop deres specifikke behov angående rottespærre og kloakeftersynsordning.