rottespærre

Hvordan virker en rottespærre – Hold rotterne ude af dit hjem?

Har du oplevet den skræmmende tanke at få rotter ind i dit hjem? Disse små gnavere kan være mere end bare en gene – de kan også udgøre en sundhedsrisiko. En effektiv måde at forhindre dette på er ved at installere en rottespærre. Men hvordan virker en rottespærre egentlig? Læs videre for at få indsigt i denne innovative løsning mod rotteindtrængen.

Rotters indtrængelsesruter i boliger

Rotter er små og smidige, hvilket gør det muligt for dem at trænge ind i boliger gennem de mindste åbninger. En af deres primære indtrængelsesruter er gennem kloaksystemet. Disse underjordiske rør udgør en ideel passage for rotter at bevæge sig igennem og potentielt finde vej ind i din bygning.

Hvordan VIRKER EN ROTTESPÆRRE

En rottespærre er en mekanisk enhed, der installeres i kloakrøret lige før, hvor det forlader din bygning. Dens formål er at forhindre rotter i at svømme op gennem kloakken og dermed trænge ind i din bolig.

Selve rottespærren består af en drejelig kegleformet membran af rustfrit stål eller plast, der er monteret i kloakrøret. Når der ikke er afløb, lukker membranen tæt af, så ingen rotter kan passere. Men så snart der kommer vand eller afløb, drejer membranen og tillader vandet at strømme uhindret igennem.

Fordelene ved en rottespærre

Udover at holde de ubudne gæster som rotter ude, har en rottespærre også andre fordele:

  • Lugtfri: Membranen danner en tætsluttende forsegling, der effektivt forhindrer lugt fra kloakken i at trænge op i dit hjem.
  • Beskytter mod oversvømmelse: Ved kraftig regn kan en rottespærre forhindre, at kloakken går over sine breder og oversvømmer din bolig.
  • Miljøvenlig: Ved at blokere rotternes adgang beskytter du også miljøet mod de skadelige virkninger fra disse gnavere.

Professionel installation og service

For at en rottespærre kan yde optimal beskyttelse, er det vigtigt, at den installeres korrekt af en professionel kloakmester. På den måde sikres det, at enheden monteres præcist i din specifikke kloakinstallation.

Det anbefales også at få foretaget årlig serviceeftersyn af din rottespærre. På den måde kontrolleres det, at membranen stadig bevæger sig frit, og at der ikke er opbygget snavs, der forhindrer dens effektive funktion.

Brug din lokale rottespærre-ekspert

Ønsker du rottespærren installeret eller serviceret i dit område? Så er DK-Kloakservice.dk din lokale samarbejdspartner med autoriserede kloakmestre over hele landet. Vi sørger for, at arbejdet udføres korrekt, så du kan sove trygt om natten uden frygt for rotteindtrængen.

Bestil en rottespærre eller konktakt os i dag for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sikre dit hjem mod rotter med en professionelt installeret rottespærre.

Tlf.: 40 50 58 87
Kundeservice@dk-kloakservice.dk