Få professionel service på din rottespærre – Forebyg en ubuden gæst

Din kloaks rottespærre er din værn mod ubudne og ubehagelige gæster. Har du nogensinde oplevet den mareridt-agtige situation, hvor en rottefamilie har taget ophold i din kælder eller under dit køkkengulv? Ingen ønsker den uhyggelige overraskelse af at få disse små, men frygtindgydende dyr på besøg.

En velfungerende rottespærre er afgørende for at holde de firbenede skadedyr ude, hvor de hører hjemme – i kloaksystemet. Men hvor ofte tænker du egentlig over den lille fælde, der beskytter din bolig? Ligesom alt andet kræver den regelmæssig eftersyn og vedligeholdelse for at fungere efter hensigten.

Det er her, vi hos DK-kloakservice kommer ind i billedet. Vi har specialiseret os i at holde din rottespærre i topform, så du kan sove trygt om natten. Vores autoriserede kloakmestre kender alle kneb og løsninger til at reparere, udskifte eller optimere din spærre.

Hvorfor skulle du stole på os?

Forestil dig en kold vinterdag, hvor du hører sære lyde fra kælderen. Du åbner forsigtigt døren og får øje på en lille, skrigende rottekilling i hjørnet. Mareridtet begynder. Du skynder dig at lukke døren igen, men hvor kom den lille slyng fra? En utæt rottespærre eller endda en manglende spærre er ofte indgangsbilletten for disse uønskede gæster.

Med årtiers erfaring i kloakbranchen har vi set – og fikset – det med alt. Vi ved, hvor kritisk det er at have en funktionel rottespærre monteret korrekt. Vores kloakmestre er altid opdaterede på de nyeste regler og forskrifter, så din bolig lever op til alle standarder.

Få ro i sindet med vores serviceordning

Den bedste måde at undgå uventede besøg af rotterne er med regelmæssig vedligeholdelse. Derfor tilbyder vi en serviceordning, hvor vi med faste mellemrum kommer og tjekker, at din spærre stadig holder tæt. På den måde kan vi løbende vurdere slitagen og være på forkant med reparationer og udskiftning.

Hvor ofte kan rottespærrer svigte uden regelmæssig service? Det ved vi desværre alt for godt. Dårlig montering, skader eller for stort slid er nogle af de hyppigste grunde til, at rotterne finder en åben dør.

Lad os overtage det sure slidsomme arbejde med at kravle ned i dine kloakrør og undersøge om spærren er intakt. Vores eksperter giver gerne råd om den bedste løsning, hvis uheldet er ude. Vi har set det før og ved, hvad der skal til for at genskabe din tryghed.

Book din serviceeftersyn allerede i dag på vores hjemmeside eller ring direkte til en af vores venlige medarbejdere. Hold rotterne ude med hjælp fra de bedste i branchen!

Book service aftale eller kontakt os her