Beskyt dit hjem med et kloak tilbageløbsstop

I forbindelse med kraftige regnskyl eller skybrud kan der nogle gange opstå overbelastning af kloaksystemet. Dette kan medføre tilbageløb af kloakvand ind i boligen med potentielt store skader til følge. For at undgå denne ubehagelige situation anbefaler DK-Kloakservice.dk installation af et kloak tilbageløbsstop.

Hvad er et kloak tilbageløbsstop?

Et kloak tilbageløbsstop er en ventil, der monteres på kloakrøret inde i huset. Dens funktion er at forhindre kloakvand i at løbe tilbage fra kloakken og ud i kælderen eller andre rum i boligen. Ventilen vil automatisk lukke af, hvis der registreres modtryk fra kloakken, så der ikke kan ske tilbageløb.

Professionel montering af højeste kvalitet

Hos DK-Kloakservice.dk beskæftiger vi os udelukkende med montering af kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter. Vores erfarne kloakmontører har gennemgået producentcertificering og sikrer altid en upåklagelig installation efter alle gældende forskrifter og standarder.

Tryghed og sikkerhed for boligejere

Ud over den økonomiske gevinst ved at undgå vandskader, giver et kloak tilbageløbsstop også stor tryghed. Du kan føle dig sikker på, at selvom vejret arter sig, vil din bolig være beskyttet mod tilbageløb fra kloakken. Et tilbageløbsstop er en langtidsholdbar løsning for boligejere, der prioriterer at tage hånd om risici for vandskader.

Vil du gerne vide mere om fordele og priser på kloak tilbageløbsstop, så kontakt DK-Kloakservice.dk på 40 50 58 87 eller kundeservice@dk-kloakservice.dk. Vi rådgiver gerne om den optimale løsning for din bolig.